fredag 13 juli 2012

Fredagen den 13:e

Inte för att jag är så där överdrivet skrockfull av mig, men... det är ändå någonting speciellt över just fredagen den 13:e. Och då kanske framför allt för att det är en dag som på något sätt per automatik ger den där känslan och möjligheten av att få sitta hemma i soffan och frossa i gamla skräckfilmer. Vilket absolut inte är fy skam, tvärtom!

Men andra kanske hellre föredrar en god bok en sån här dag. För trots allt så är det ju en dag då man inte nog inte, i alla fall inte om man är skrockfull, ska ge sig på några större projekt eller ta några större beslut. Och jo då, jag håller helt med, att krypa upp i soffan med en god bok och en stor kopp med varmt te låter ju helt underbart en sån här dag. Framför allt med tanke på hur vädret har varit på sistone. Det lockar ju inte precis till några klassiska sommaraktiviteter.

Så i år läses det inte speciellt mycket böcker liggandes i en solstol eller på en badstrand. Det verkar bli en sommar då man tröstar sig med en god bok inomhus i soffan i stället. Även om det nog blir skräckfilm för min del just i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar