tisdag 2 oktober 2012

Världens sexigaste män

I klassisk kvällspressanda har nu Aftonbladet offentliggjort ytterligare en lista, dock en lista som kan tänkas vara mer intressant än "Sommarens bästa roséviner", nämligen "Världens sexigaste män". En lista med bildspel som man självklart måste titta igenom så där lagom omgående.

Och som total vampyrälskare så kan man ju inte bli mer överlycklig över att upptäcka att på topp-20-listan så återfinns inte mer än fem stycken vampyrer:

14. Alexander Skarsgård - Eric Northman i True Blood"
12. Ian Somerhalder  - Damon Salvatore i "Vampire Diaries"
8. Paul Wesley - Stefan Salvatore i "Vampire Diaries"
3. Johnny Depp - Okej, kanske inte precis känd som vampyr, men trots allt, och för statistikens skull få rman inte glömma honom här som Barnabas Collins i Dark Shadows
1. Robert Pattinson - Edward Cullen i The Twilight Saga

Som om inte det vore nog så finner man även ytterligare två supernaturals på listan:
15. Joe Manganiello - Alcide Herveaux i "True Blood"
7. Taylor Lautner - Jacob Black i The Twilight Saga

Så, det går ju inte att komma ifrån: Vampyrer är fortfarande sexiga, precis som de var på Polidoris och de Fanus tid. Och fortfarande ytterst högaktuella.

Sen medför ju även såna här listor andra fördelar. Som att jag återigen kan motivera en bild på Alexander Skarsgård här på bloggen. Det var ju ändå länge sen. Men, men, jag hoppar det den här gången, och tar tillfället i akt att få in en bild på Somerhalder i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar