torsdag 15 mars 2012

Böcker och te

En sak är säker: det finns ingen dryck som gör sig så bra tillsammans med en god bok som en stor kopp med varmt te. Det är lite som att dessa två saker är som gjorda för varandra. I alla fall på den kallare delen av året. En god bok, en soffa eller fåtölj, en filt och en stor kopp med hett rykande te. Gärna med en massa honung i.

I och för sig så är väl säsongen för filt och hett te lite på övergående just nu, men ändå. Te är alldeles för gott för att det helt ska förpassas till skåpet för sommaren. Och till min stora lycka har en ny internetbutik för kaffe och te öppnat: Hackat och malet.

Jodå, jag ser verkligen fram emot att få komma hem, krypa upp i soffan med Hanteringen av odöda och en stor kopp med earl grey. Sista sidorna i Hanteringen av odöda, lite jobbigt var det att lägga ifrån sig boken i går kväll, bara trettio sidor kvar. Vare sig mer eller mindre.

Så ikväll blir det de sista sidorna. Och te.

2 kommentarer:

  1. Bok+te är min favoritkombo också. Till sommaren hoppas jag på bok+iste+utomhus!

    SvaraRadera
  2. Jag är fortfarande lite av en novis på detta med iste, men hoppas uppnå din njutning av denna dryck i sommar! För så varm hoppas jag sommaren kommer bli!

    SvaraRadera